S.C. SIMAUSROM COMSERVIMPEX S.R.L

a fost înfințată în 1993 cu capital mixt româno-austriac având în prezent peste 138 de angajați calificați pentru a produce o gamă largă de repere începând de la accesorii de mobilier, mobilier metalic de interior și exterior până la balustrade de inox respectând normele europene de mediu și calitate.

Filozofia firmei

Lucrările executate au menirea de a crea un ambient plăcut, elegant și comfortabil. Calitatea lucrărilor este garantată de profesionalismul personalului (ingineri și specialiști în prelucrarea și finisarea metalelor), cât și de calitatea materialelor folosite care sunt în mare proporție importate și corespund normelor de calitate U.E. În afară de actualitatea modernă şi raportul optim preţ - calitate al produselor, respectarea şi îmbunătăţirea continuă a standardelor noastre stricte de calitate reprezintă unele dintre elementele centrale ale filozofiei firmei. Tehnicile moderne și utilajele performante de prelucrare a metalelor folosite sunt toate la standarde europene.

Servicii

S.C. SIMAUSROM COMSERVIMPEX S.R.L. se consideră un furnizor de servicii complete pentru clienţii săi. Aceasta înseamnă că oferă întregul proces de fabricaţie de la idee până la produsul final ca prestare de serviciu. Serviciile societății în asamblu:

  • Departament propriu de design şi dezvoltare
  • Intervenţia celei mai moderne tehnologii Autodesk Inventor Profesional
  •  Asigurarea calităţii direct la producător prin specialişti proprii.
  • Verificarea și controlul calităţii permanente prin personal specializat intern iar prin laboratoare de specialitate externe la cerințele clientului. 
  • Dezvoltarea şi realizarea ambalării şi desfacerii conform cerinţelor clientului prin respectarea normelor si prevederilor legale asupra protecției mediului. 
  • Stabilirea logisticii complete de transport.
  • Echipă de montaj care se deplasează la cerințele clientului.

Scopul societății îl reprezintă asistenţa optimă a clienţilor pentru realizarea concepţiilor şi cerinţelor acestora prin intermediul experienţei.